Posne poslastice

Posna Plazma kesten torta

Sačuvaj
Podeli

Osnovne Informacije:

Vreme pripreme slika Vreme pripreme: 30 min.

Porcija slika Porcija: 6

Težina slika Težina: 0Težina slika 1Težina slika 2Težina slika 3Težina slika 4Težina slika

Sastojci:

Kora:

400 g Posne Mlevene Plazme

220 g istopljenog margarina

10 g kakaa

10 ml ruma

 

Fil:

250 g kesten pirea

200 g margarina

50 g šećera u prahu

10 ml ruma

300 ml biljne (posne) slatke pavlake

 

Dekoracija:

100g crne čokolade

Posna Mlevena Plazma

 

1. Korak

Sve sastojke za koru pomešati pa u kalupu formirati koru i odložiti na hlađenje.

2. Korak

Slatku pavlaku posebno umutiti.

3. Korak

Margarin i šećer u prahu umutiti penasto pa dodati kesten pire i rum i mutiti dok se ne sjedine.

4. Korak

U sjedinjen krem dodati slatku pavlaku i umešati špatulom.

5. Korak

Sipati krem preko kore, ravnomerno rasporediti pa ostaviti par sati na hlađenje.

6. Korak

Pre posluživanja istopiti crnu čokoladu, preliti preko kolača i posuti Posnom Mlevenom Plazmom.

7. Korak

Vaša torta je spremna!

Autor:

Plazma

Uzivaj uz plazmu slika

Da li ste isprobali ovaj recept?

Ukoliko je odgovor DA, uslikajte poslasticu i tagujte @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica

Plazma poslastica slika
Da li ste isprobali ovaj recept?

Cene proizvoda su preuzete sa vebsajtova prodavaca. Cene i raspoloživost mogu da variraju u zavisnosti od lokacije.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Neke priče su slađe kad su samo tvoje!

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa Plazmastičarnica pričama koje spremamo svake nedelje samo za tebe

Prijavite se na newsletter slika