Posna Plazma kesten torta
Osnovne Informacije:
Vreme pripreme: 30 min.
Porcija: 6
Težina:
Sastojci:
Kora:
400 g Posne Mlevene Plazme
220 g istopljenog margarina
10 g kakaa
10 ml ruma
Fil:
250 g kesten pirea
200 g margarina
50 g šećera u prahu
10 ml ruma
300 ml biljne (posne) slatke pavlake
Dekoracija:
100g crne čokolade
Posna Mlevena Plazma
1. Korak
Sve sastojke za koru pomešati pa u kalupu formirati koru i odložiti na hlađenje.
2. Korak
Slatku pavlaku posebno umutiti.
3. Korak
Margarin i šećer u prahu umutiti penasto pa dodati kesten pire i rum i mutiti dok se ne sjedine.
4. Korak
U sjedinjen krem dodati slatku pavlaku i umešati špatulom.
5. Korak
Sipati krem preko kore, ravnomerno rasporediti pa ostaviti par sati na hlađenje.
6. Korak
Pre posluživanja istopiti crnu čokoladu, preliti preko kolača i posuti Posnom Mlevenom Plazmom.
7. Korak
Vaša torta je spremna!
Autor:
Plazma
Da li ste isprobali ovaj recept?
Ukoliko je odgovor DA, uslikajte poslasticu i tagujte @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica
Slični recepti
2024 Copyright | All rights reserved | Politika Privatnosti | Kontakt | Created by Webtise