Pečeni Plazma čizkejk
Torte

Pečeni Plazma čizkejk

Sačuvaj
Podeli

Osnovne Informacije:

Vreme pripreme slika Vreme pripreme: 1 sat i 20 min. + 12 sati za hlađenje

Porcija slika Porcija: 6

Težina slika Težina: 0Težina slika 1Težina slika 2Težina slika 3Težina slika 4Težina slika

Sastojci:

Kora:

180 g Mlevene Plazme

75 g putera

Fil:

600 g krem sira

300 g grčkog jogurta

90 g šećera

2 supene kašike brašna

½ kafene kašičice soli

200 g Mlevene Plazme

4 jaja

 

Dekoracija:

slatka pavlaka

30 g Mlevene Plazme

50 g mlečne čokolade

1. Korak

Rernu zagrejte na 180°C.

2. Korak

Kalup za tortu prečnika 21 cm sa odvojivim dnom obložite papirom za pečenje. U jednoj posudi izmešajte Mlevenu Plazmu i istopljen puter pa dobijenu smesu utisnite u dno kalupa.

3. Korak

U posudi za mućenje izmiksujte krem sir, grčki jogurt i šećer, pa dodajte brašno, so i Mlevenu Plazmu, i sve dobro sjedinite. Smanjite brzinu miksera pa dodajte jedno po jedno jaje.

4. Korak

Dobijenom smesom prekrijte koru od Mlevene Plazme i stavite u rernu na 45–50 minuta.

5. Korak

Kad se čizkejk ispeče, izvadite ga iz rerne i ostavite da se ohladi do sobne temperature, a zatim ga prebacite u frižider i ostavite preko noći.

6. Korak

Umutite slatku pavlaku pa njome dekorišite čizkejk pre posluživanja. Pospite čizkejk Mlevenom Plazmom i ukrasite sa malo mlečne čokolade.

7. Korak

Vaš desert je spreman!

7 Korak

Autor:

Palachinka blog

Uzivaj uz plazmu slika

Da li ste isprobali ovaj recept?

Ukoliko je odgovor DA, uslikajte poslasticu i tagujte @plazma_zvanicna ili koristite #plazmasticarnica

Plazma poslastica slika
Da li ste isprobali ovaj recept?

Cene proizvoda su preuzete sa vebsajtova prodavaca. Cene i raspoloživost mogu da variraju u zavisnosti od lokacije.

Uspešno ste se prijavili za newsletter!

Neke priče su slađe kad su samo tvoje!

Prijavi se na naš Newsletter i budi u toku sa Plazmastičarnica pričama koje spremamo svake nedelje samo za tebe

Prijavite se na newsletter slika